Ca să aflii defectele unei fete, laud-o in faţa prietenelor ei.

vineri, 11 septembrie 2009

Romanii detin recordul la...

Zilnic aud în dreapta şi în stînga, ba ca nemţii au bătut recordul la numărul de turişti în sezonul X, sau, chinezii au inventat nu ştiu ce maşinărie supercalifragilistică, ba că bulgarii au cel mai curat litoral sau ca francezii ştiu sa investească mai bine ca oricine în cultură.Toţi se pricep la ceva, toate ţările sunt foarte bune, toate intra în cartea recordurilor cu nişte lucruri demne de mîndrie; numai romanii sunt cei care deţin recordul "lucrurilor negre".

Spre exemplu, suntem pe locul 1 în lume la cea mai mare bătălie cu săbii, topoare şi furci, sau cele mai multe săndăluţe rupte pe ritmuri de manele. În aceeaşi categorie intra şi aruncatul în lungime cu banii pe lăutari.România este ţara cu cele mai multe lucruri fake, purtate de cele mai multe femei, care practica cea mai veche meserie din lume cu cei mai mulţi bărbaţi snobi şi graşi.Totodată, trăim în ţara cu cei mai mulţi oameni analfabeţi care ajung să deţină puterea prin şpagă.

Wie und wann haben wir so vielle gemacht?Cum sa nu fii mîndru cînd trăieşti într-o astfel de ţară minunată?[NOT!!]

Lista cu recordurile românilor poate continua.Dacă aveţi vreo idee, vă rog să o spuneţi si măcar aşa vom face topul recordurilor doborîte de ţărişoara noastră.

7 comentarii:

Claire de Lune spunea...

la prostie:))
mai mult ca sigur

Anne spunea...

cand am citit titlul post-ului, la asta m-am gandit si eu prima oara, la "prostie". Sa ne traiasca :(

freePOrno. spunea...

intradevar...
aceasta e Romania:-j

Anonim spunea...

acuma, cineva pozitiv : un roman a inventat pixul, un roman a decis ca ( virgula ) calendarul sa fie inainte si dupa Hristos.

Lizzy spunea...

Pixul a fost inventat de ungurul Laszlo Biro, nicidecum de un roman.
Cat despre calendar, chiar nu stiam.M-ai facut curioasa.Poti, te rog, sa imi spui numele acelui roman?

andy spunea...

oups... stiu ca am aflat de undeva legat de pix... am luat teapa. romanul acela e un foaarte de mult mort om : Dionisie cel Mic "Românul".

andy spunea...

si nu pix am vrut sa zic... ci stilou. :D it happens.

Trimiteți un comentariu

N-ai nimic de zis?!